Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwak PSV lijdt tegen NEC eerste competitienederlaag in 432 (!) dagen

Laatste update:

PSV wist op voorhand dat het met NEC nog een hele lastige horde te nemen had op weg naar het kampioenschap. Anderzijds leeft men in Nijmegen vooral toe naar de bekerfinale tegen Feyenoord en de derby tegen Vitesse.

PSV had zich om die reden voorgenomen om fel aan het duel te beginnen. Het kreeg ook de eerste serieuze mogelijkheid, maar een vrije schietkans van Bakayoko op aangeven van Jordan Teze ging rakelings voorlangs.

NEC nam het initiatief vervolgens over en had veelvuldig balbezit, maar werd niet of nauwelijks gevaarlijk. Aan de andere kant sloeg Bakayoko wel toe. De buitenspeler kreeg de bal ietwat gelukkig voor de voeten en schoot van dichtbij raak: 0-1.

PSV nam de controle vervolgens over en kreeg kansen om de score uit te breiden, maar slaagde daar niet in. Onder meer Guus Til schoot rakelings naast uit de draai na te zijn bediend door Luuk de Jong.

Waar PSV met een voorsprong de rust dacht te halen, ging het vijf minuten voor de thee alsnog mis. Walter Benítez speelde Joey Veerman op ongelukkige wijze aan, waarna de middenvelder de bal verspeelde en een overtreding beging op Sylla Sow.

Hoewel de aanval van NEC doorliep en Mees Hoedemakers een vrije schietkans kreeg, die naast ging, legde scheidsrechter Bas Nijhuis de bal op de stip. Lasse Schöne faalde niet en liet Benítez kansloos: 1-1.

NEC trok het goede spel door en kwam al snel na rust op voorsprong, toen Kodai Sano een rebound achter Benítez schoot. Toen Sow er een kwartier later ook nog 3-1 van maakte met een inzet bij de eerste paal, was het feest compleet in de Goffert.

PSV kreeg tien minuten voor tijd nog wel een uitgelezen kans om terug te komen in de wedstrijd, maar De Jong zag een penalty gestopt worden door Cillessen. Voor PSV is het de eerste competitienederlaag sinds 24 januari vorig jaar, toen er werd verloren van FC Emmen. NEC is Ajax voorbij op de ranglijst.

Eredivisie
NEC
3 - 1
PSV

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties