Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özyakup torpedeerde 'broertje': 'Nou, het deed pijn en doet nog steeds pijn'

Laatste update:

"Ik heb heel veel gereisd, van Istanbul naar Izmir, daarna met het vliegtuig terug, vervolgens naar Nederland gevlogen, twee keer trainen met Feyenoord, weinig kunnen slapen", begint Özyakup in gesprek met De Telegraaf. "De jongens hadden met elkaar een mooie reeks neergezet. Dan kom ik er opeens bij als nieuwe speler. Dan is het extra mooi als je zo vroeg al scoort. Ik maakte me geen zorgen, hoor. Ik ben een rustige jongen, ook buiten het veld. Maar ook weer niet te rustig."

Kort na rust kreeg Özyakup een gele kaart voor een charge jegens Frei, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode in Londen (Özyakup bij Arsenal, Frei bij Fulham) en bij Besiktas. De 26-jarige vleugelaanvaller wordt momenteel door FC Emmen gehuurd van Medipol Basaksehir. "Dat hoort ook bij voetbal. We zijn heel goede vrienden. Hij is meer dan een vriend zelfs, voor mij bijna een broertje. Ik heb jaren de kleedkamer met hem gedeeld en we stuurden elkaar voor de wedstrijd nog berichten."

"Nou, het deed pijn. En het doet nog steeds pijn. Maar over een paar dagen ben ik oké. Voor de wedstrijd zei ik tegen hem: kijk uit vanavond, want ik neem je te grazen. Maar hij nam mij eerder te grazen", vertelt Frei, die benadrukt dat Özyakup en hij juist goede vrienden zijn. "We deelden in trainingskampen en hotels altijd dezelfde kamer. Ik weet ook zeker dat hij geen enkele intentie had om mij zo te raken. Hij kwam meteen naar mij toe om te vragen hoe het met me ging."

Eredivisie
Feyenoord
3 - 0
FC Emmen

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
8
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
9
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties