Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

In de wandelgangen: Mislintat denkt serieus aan Ajax-miskoop bij Borussia Dortmund

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich gemeld in de strijd om Amadou Onana. De middenvelder van Everton, die zich opwerpt als lichtpuntje bij België dit EK, wordt ook begeerd door Barcelona, Manchester United, Arsenal en Bayern München. (Foot Mercato)

Sven Mislintat overweegt serieus Borna Sosa naar Borussia Dortmund te halen. De hopeloos mislukte aankoop van de Duitser bij Ajax geldt als alternatief voor Ferdi Kadioglu, mocht de Fenerbahçe-back niet haalbaar blijken. (LigaInsider)

Niets kan de overgang van Marc Guiu naar Chelsea nog in de weg staan. De achttienjarige aanvaller heeft zijn medische keuring doorstaan, terwijl the Blues eerder al de afkoopclausule van zes miljoen euro aan Barcelona overmaakten. (Fabrizio Romano)

Chelsea heeft het vizier gericht op Archie Gray. De achttienjarige middenvelder beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak bij Leeds United, dat mikt op een transfersom van minimaal 30 miljoen pond - omgerekend zo'n 35,5 miljoen euro. (The Telegraph)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ex-Fortuna-aanvaller Noslin maakt binnen halfjaar overstap voor 15 miljoen euro
5
Britse analisten snappen niets van achterstand en eisen wissels van Southgate
13
Inter kondigt nieuws aan met mysterieuze video: 'Oranje ontmoet zwart-blauw'
13
Engeland maakt opnieuw beroerde indruk en komt op achterstand tegen Slowakije
19
Het Tsjechische loopwonder dat op EK's op zijn best was
6
Grens tussen Frankrijk en België wordt gesloten tijdens onderling duel
8

Meer sportnieuws

Reacties