Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale

Laatste update:

Bondscoach Southgate voerde één wissel door ten opzichte van de wedstrijd tegen Denemarken (1-1). Trent Alexander Arnold raakte zijn basisplaats kwijt. Op het middenveld stond ditmaal Chelsea-speler Conor Gallagher.

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor Slovenië. Eerst was het Benjamin Sesko met een kopballetje, maar Jordan Pickford kon makkelijk oppakken. Daarna gingen twee scherpe voorzetten net aan de Engelse goalie voorbij. In de fase daarna werd Engeland iets sterker en dacht het ook op voorsprong te komen, ware het niet dat Phil Foden in aanloop naar de treffer van Bukayo Saka buitenspel stond.

Engeland gaf in het restant van de eerste helft geen kansen meer weg, maar kon zelf ook nauwelijks door de verdediging van Slovenië heen drukken. Foden zag een harde vrije trap gepakt worden door doelman Jan Oblak, terwijl Harry Kane net tekortkwam om een scherpe voorzet van Kieran Trippier binnen te glijden.

Net als de eerste helft was ook de tweede helft voor de neutrale voetbalfan geen lust voor het oog. Na een klein uur spelen was er een moment van opschudding, toen Saka een omhaal probeerde te maken. Hij raakte Andraz Sporar hard, al bleek de Sloveense spits wel verder te kunnen spelen.

In de slotfase van de wedstrijd drong met name Engeland nog aan. Onder meer invaller Cole Palmer beproefde zijn geluk, maar hij kreeg niet genoeg vaart achter zijn schot om Oblak te verschalken.

Meer nieuws

PSV presenteert derde tenue met tekstuele verwijzing naar Brazilië op het shirt
0
Aston Villa presenteert Ian Maatsen als allerduurste zomertransfer van dit jaar
1
Brian Priske noemt 4 redenen waarom hij de juiste trainer is voor Feyenoord
6
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Galatasaray neemt Ziyech over van Chelsea en maakt zijn exacte salaris bekend
19
Matthijs de Ligt is 'concreet doelwit' voor Erik ten Hag en Manchester United
21

Meer sportnieuws

Reacties