Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië: 'Hele jaar niet één keer gemist'

Laatste update:

Ronaldo barstte tijdens de korte pauze van de verlenging tegen Slovenië in tranen uit, vlak nadat zijn strafschop gekeerd werd door Atlético Madrid-doelman Jan Oblak. Tijdens de door Portugal gewonnen penaltyserie schoot Ronaldo, na een ongebruikelijke aanloop, wel feilloos raak in de linkeronderhoek.

Meer: Oplettende kijkers vallen massaal over bijzondere gewoonte van grensrechter bij Portugal - Slovenië op het EK

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Hoewel Ronaldo niet de meest gelukkige wedstrijd achter de rug had, verscheen de aanvoerder na afloop direct op de Portugese televisie. "Ik was verdrietig, maar voel nu blijdschap. Dat is wat voetbal met mij doet. Voetbal brengt onverklaarbare momenten met zich mee."

"Ik had de kans om mijn team op voorsprong te zetten, maar helaas is dat niet gelukt", gaat Ronaldo verder. "Ik moet de penalty nog terugzien en weet dus nog niet of ik goed of slecht heb geschoten."

Ronaldo kon zijn ogen bijna niet geloven. "Ik heb het hele jaar niet één keer gemist en toen ze het het meest nodig hadden, was daar Oblak."

Toch overheerst vooral vreugde bij de superster. "Het belangrijkste is dat we door zijn naar de volgende ronde. We verdienen het, want wij kregen meer kansen en Slovenië heeft de hele wedstrijd verdedigd. Felicitaties aan het hele team, maar vooral aan onze doelman", besluit Ronaldo.

Oblak wilde na afloop weinig kwijt over het stoppen van Ronaldo's penalty tijdens de verlenging. "Helaas viel het vanavond niet onze kant op. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. De sfeer tijdens het toernooi was geweldig en dat maakt deze uitschakeling nog moeilijker."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbal International verwacht vertrek van absolute grootverdiener bij Ajax
12
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
38
'Feyenoord gaat deze week in gesprek met Atlético Madrid over transfer'
19
Ajax heeft Eredivisie-doelman in beeld als stand-in voor Diant Ramaj
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen vreest één ding bij Nederland - Turkije: 'Dat kan heel raar aflopen'
42

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties