Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koopje' van Twente scoort fraai doelpunt en mag dromen van Olympische Spelen

Laatste update:

Taha kende in het afgelopen seizoen een uitstekend debuutseizoen als profvoetballer. In 33 officiële wedstrijden namens PEC Zwolle was de Amsterdamse linkspoot goed voor 14 doelpunten en 2 assists. Dat leverde Taha een mooie overstap op naar Twente, dat naar verluidt slechts 1,2 miljoen euro voor zijn diensten heeft betaald. In de Grolsch Veste tekende de Marokkaanse belofte begin juni een vierjarig contract. Vervolgens werd Taha's zomer nog mooier: hij kreeg een oproep voor de Afrika Cup Onder 23 in zijn eigen land, waar hij dankzij zijn doelpunt dus relatief succesvol aan deelneemt.

Waar Taha tijdens de eerste twee duels geduldig op zijn kans moest wachten, kreeg hij tegen Congo wel een basisplaats. Al in de zevende minuut wist hij zich te bewijzen. Na een korte combinatie met Oussama Targhalline liet Taha de Congolese doelman Simon Samba met een schot van afstand kansloos: 0-1. Na het laatste groepsduel werd de kersverse Twente-aanwinst verkozen tot Man of the Match. Naast Taha kon Couhaib Driouech (Excelsior) rekenen op een basisplaats. Ismael Saibari (PSV) en Oussama El Azzouzi (Union Sint-Gillis) kwamen beiden als invaller het veld op. Ook voormalig Roda JC-middenvelder Benjamin Bouchouari (nu Saint-Étienne) maakt deel uit van de Marokkaanse selectie.

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
6
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
1
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
0
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
26
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
10
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties