Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Wout Weghorst reageert tijdens persmoment Nederlands elftal voor het eerst op vermeende interesse van Ajax

Laatste update:

Transfermarktexpert Fabrizio Romano wist deze week te melden dat Ajax en Weghorst in een vergevorderd stadium zijn. Daarnaast zouden de Amsterdammers steeds optimistischer zijn over de onderhandelingen met Burnley, waar de 31-jarige spits nog tot medio 2025 vastligt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Weghorst zelf weigert op de zaken vooruit te lopen. "Natuurlijk zit je toekomst in je hoofd, maar het speelt wel op de achtergrond", aldus de 35-voudig international.

De spits zegt zich vooral te focussen op het EK. "In de laatste 2,5 maanden heb ik voor mezelf een pad uitgestippeld om op het EK in topvorm te zijn. Het zou dom zijn om nu met andere dingen bezig te zijn."

Vervolgens kreeg Weghorst de vraag of hij het mooi zou vinden om voor Ajax te spelen. "Ik houd m'n focus nu op het Nederlands elftal. Er is al genoeg over gezegd en voor me ingevuld. Dat laat ik jullie doen."

In eerste instantie leek FC Twente goede papieren te hebben om Weghorst terug te halen naar Nederland. De aanvaller droomt er nog altijd van om een keer uit te komen voor zijn jeugdliefde. Het is mede door de interesse van Ajax twijfelachtig of Weghorst komend seizoen in de Grolsch Veste te bewonderen is. Met name op financieel vlak lijkt dat een grote uitdaging.

In de afgelopen jaren werd Weghorst verhuurd aan achtereenvolgens Besiktas, Manchester United en TSG Hoffenheim. Een vierde verhuurperiode lijkt geen optie te zijn en met het oog op het contract dat in 2025 afloopt is de verwachting dat Burnley Weghorst zal verkopen. Ajax wil toeslaan, maar niet al te veel betalen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: VS dreigt te stranden
8
Darwin Núñez zet fenomenale reeks voort bij zege oppermachtig Uruguay
1
Verenigde Staten lijdt schokkende nederlaag op Copa América na donkerrode kaart
1
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
101
Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar
7
Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
35

Meer sportnieuws

Reacties